Incontinentie

Overweegt u met acupunctuur uw blaasklachten aan te laten pakken? Wilt u met acupunctuur uw bekkenbodemprobleem en/of incontinentie laten behandelen? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met (chronische) blaas-, bekkenbodem-, incontinentie- en verwante klachten, waar
◦weinig of niets aan te doen viel,

  • geen afdoende therapie meer voor was,
  • de patiënt maar 'mee moest leren leven.'

Behandeling blaas- en bekkenbodemproblemen en/of incontinentie

Bij deze klachten richt TrueNature Acupunctuur Best de behandeling onder andere op het verhogen van de spierspanning rondom de blaas en in de bekkenbodem.

Conditie en functioneren van urinewegen en bekkenbodem verbetert

Het grote voordeel van de medische acupunctuurbehandelingen van TrueNature Acupunctuur Best  is, dat deze ook een preventieve werking hebben.

Aanmaak lichaamseigen pijnstillers en ontstekingsremmers verbetert

Moderne wetenschappelijke studies wijzen onder meer uit dat medische acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen in ons lichaam stimuleert. Dit zijn o.a. lichaamseigen pijnstillers en ontstekingsremmers. Zo kan medische acupunctuur uw pijn- en ontstekingsklachten aanpakken.

Daardoor kan medische acupunctuur pijnstillers en andere medicijnen vaak vervangen

Of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt klacht en de mens

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur ook uw algemene weerstand verhogen waardoor bacteriën minder kans krijgen zich te vermeerderen. Ook op deze manier worden ontstekingen bestreden.

TrueNature Acupunctuur Best  kan met medische acupunctuur uw totale energiebalans en weerstand sterk verbeteren.

Met medische acupunctuur helpt hij u om ook als mens (nog) beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen cliënten zich vaak direct al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 10 behandelingen vaak al effectief

Het aantal behandelingen is uiteraard persoonsgebonden en afhankelijk van

  • de aard van uw klachten,
  • de diepte ervan,
  • hoe lang uw klachten al bestaan.

Vaak zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief. Als de klachten ernstiger zijn, kan het nodig zijn om langer door te gaan.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt: onder andere bij pijnbestrijding. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Hooikoorts (allergische rhinitis) staat op die lijst.

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19