Met acupunctuur overgangsklachten behandelen

Heeft u last van overgangsklachten? Overweegt u met acupunctuur uw klachten ten gevolge van de overgang aan te pakken? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met overgangsklachten, waar weinig of niets aan te doen viel,

  • geen afdoende therapie meer voor was,
  • de patiënt maar 'mee moest leren leven.'

TrueNature Acupunctuur Best behandelt klacht en de mens

Problemen met tijdens de overgang zijn vaak komen vaak door een verstoring in de energiebalans en hormoonhuishouding. TrueNature Acupunctuur Best pakt deze in de kern aan.

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur uw totale energiebalans en weerstand sterk verbeteren. Met medische acupunctuur helpt hij u om ook als mens (nog) beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen cliënten zich vaak direct al energieker en zitten beter in hun vel. De ernst van de klachten wordt hierdoor vaak al direct minder.

6 tot 10 behandelingen vaak al effectief

Het aantal behandelingen is uiteraard persoonsgebonden en afhankelijk van

  • de aard van uw klachten,
  • de diepte ervan,
  • hoe lang uw klachten al bestaan.

Vaak zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief. Als de klachten ernstiger zijn, kan het nodig zijn om langer door te gaan.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Op die lijst staan veel pijnklachten, o.a. de hierboven genoemde.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19