Met acupunctuur zwanger worden stimuleren

Heeft u problemen met uw vruchtbaarheid en komt u niet verder? Wilt u iets anders (erbij) proberen, iets wat veilig is en integer wordt uitgevoerd? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Acupunctuur: positieve invloed op vrouwelijke vruchtbaarheid

Acupunctuur kan:

  • de menstruatiecyclus op een goede manier beïnvloeden, doordat acupunctuur de aanmaak van neurotransmitters bevordert,
  • de bloeddoorstroming ter hoogte van de voortplantingsorganen verbeteren,
  • het endocriene systeem, het regelsysteem voor de hormonale balans, ondersteunen,
  • stress sterk verminderen,
  • de eisprong stimuleren.

Acupunctuur: positieve invloed op mannelijke vruchtbaarheid

Bij de man lijkt acupunctuur de spermakwaliteit en -kwantiteit te verbeteren en zo de kansen op zwangerschap te vergroten. Acupunctuur bewerkstelligt dit door:

  • het aantal spermacellen te vermeerderen,
  • de beweeglijkheid van die spermacellen te verbeteren,
  • positief in te grijpen op het niveau van het mannelijk hormoonstelsel. Dat betekent onder meer dat het niveau van het mannelijk hormoon testosteron beter geregeld wordt.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt het probleem en de mens

De behandelingen helpen u ook om als mens in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel. Dat is, zeker bij vruchtbaarheidsproblemen, heel belangrijk.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt heel uiteenlopende vruchtbaarheidsklachten, bij vrouwen én mannen. Klachten die soms een duidelijke oorzaak hebben, maar soms ook niet. Bij 10 tot 20 % van de stellen is de oorzaak van het niet zwanger worden niet duidelijk.

Behandelperiode: 2 tot 6 maanden

De hoeveelheid behandelingen die nodig is, is persoonsgebonden en afhankelijk van de aard van uw vruchtbaarheidsklacht. In de traditionele Chinese geneeskunde geldt, dat het goed is om beiden, man en vrouw, te behandelen. De richtsnoer voor behandeling is als volgt:

Gedurende twee tot zes maanden: één tot twee behandelingen per week.

Bij een ivf-, icsi- of iui-behandeling gaan de meeste wetenschappelijke onderzoeken uit van behandelingen van de vrouw: twee behandelingen per week gedurende vijf tot zes weken. TrueNature Acupunctuur Best behandelt de vrouw vaak maar eens per week. Daarnaast kan het positief werken als ook de man zich laat behandelen.

Bij ivf: op de dag van terugplaatsing behandelt TrueNature Acupunctuur Best de vrouw altijd, ook als dat op een zaterdag of zondag is.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur effectief bij vruchtbaarheidsklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt, o.a. bij tal van vruchtbaarheidsklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Vrouwelijke vruchtbaarheidsklachten staan op die lijst.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19