Met acupunctuur darmkrampjes behandelen

Overweegt u met acupunctuur de darmkrampjes van uw kind aan te laten pakken? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt regelmatig patiënten met een kind met darmkrampjes, waar;

  • geen afdoende therapie meer voor was,
  • de patiënt maar 'mee moest leren leven.'

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur medicijnen vaak vervangen. Of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt de depressie en de mens

Darmkrampjes zijn vaak een samenstel van een aantal aspecten. TrueNature Acupunctuur Best wil deze in de kern aanpakken. Dikwijls lukt dat ook.

Moderne wetenschappelijke studies wijzen onder meer uit dat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen in ons lichaam stimuleert. Dit zijn o.a. neurotransmitters, die positief werken op onze stemming en energiebalans. Ook hebben bepaalde stoffen een zeer goede invloed op de slapeloosheid, die vaak met een depressie gepaard gaat.

Acupunctuur helpt ons om als mens beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen cliënten zich vaak direct al energieker en zitten beter in hun vel.

Traditionele Chinese geneeskunde: acupunctuur herstelt energie

De traditionele Chinese geneeskunde (TCG) heeft een andere verklaring voor de effectiviteit van acupunctuur bij depressie. Zij stelt dat acupunctuur bij depressie zo goed werkt, doordat acupunctuur bepaalde blokkades in de energiehuishouding van ons lichaam opheft. Deze blokkades zouden depressie veroorzaken. Door het herstellen van de energiestromen in ons lichaam, komt er volgens de TCG een einde aan de depressie.

6 tot 10 behandelingen vaak al effectief

Het aantal behandelingen is uiteraard persoonsgebonden en afhankelijk van

  • de aard van de darmkrampjes,
  • de diepte ervan,
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Bij mildere depressies zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief. Als de klachten ernstiger zijn, kan het nodig zijn om langer door te gaan.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

Openingstijden

Maandag:    17.30-20.30 uur
Woensdag:  08.00-17.00 uur
Vrijdag:        08.00-17.00 uur
Weekend:    Gesloten

Waarom TrueNature?

- Gelicenseerde acupuncturist

- Vergoeding via zorgverzekering

- Veilig betalen per pin

- Kwaliteitscontrole via beroepsvereniging

Contact

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
06-51075869

ton@truenature.nl