Met acupunctuur astma & COPD behandelen

Overweegt u met acupunctuur uw astma of COPD te laten behandelen? Wilt u uw ademhalingsklachten verminderen of draaglijker maken? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met ademhalingsklachten door o.a. astma en COPD. Ademhalingsklachten waar:

  •  weinig of niets aan te doen valt, of
  • geen afdoende therapie meer voor is.

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur medicijnen soms helemaal vervangen. Vaak kan hij ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt klacht en mens

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur uw astma-, COPD- en andere ademhalingsklachten dikwijls sterk verbeteren. Hij stimuleert bepaalde acupunctuurpunten met verschillende acupunctuurtechnieken. Hierdoor kan uw lichaam specifieke lichaamseigen stofjes aan gaan maken. Deze hebben een gunstige invloed op uw ademhalingsklachten.

De behandelingen hebben tegelijkertijd een gunstige invloed op uw afweer- en energiesysteem, uw hormoonspiegels en uw stemming. Zo kunt u als mens (nog) beter in balans komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen mensen zich vaak direct al energieker en prettiger.

6 tot 8 behandelingen: vaak al heel effectief om acute klachten te verbeteren

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en afhankelijk van:

  • de aard van uw ademhalingsklachten,
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19