Aangezichtspijn

Heeft u last van aangezichtspijn en komt u niet verder? Overweegt u acupunctuur om uw aangezichtspijn te verhelpen? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met aangezichtspijn:

  • waar weinig of niets aan te doen valt,
  • waar geen afdoende therapie meer voor is.

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur vaak pijnstillers en andere medicijnen vervangen. Of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt,
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur behandelt de klacht en de mens

TrueNature Acupunctuur Best pakt met medische acupunctuur aangezichtspijn in de kern aan. Hij kan deze vaak zo goed behandelen, omdat medische acupunctuur de aanmaak van bepaalde lichaamseigen stofjes in ons lichaam stimuleert. Deze specifieke stofjes werken pijnstillend en ontstekingsremmend.

De behandelingen hebben tegelijkertijd een gunstige invloed op ons afweer- en energiesysteem, onze hormoonspiegels en onze stemming. Zo komen we als mens (nog) beter in balans. Aan het begin van een behandelreeks voelen we ons vaak direct al energieker en prettiger.

6 tot 8 behandelingen vaak al heel effectief

Het aantal benodigde behandelingen is natuurlijk altijd persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

  • de aard van uw aangezichtspijn
  • hoe lang uw pijn al bestaat

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij allergieën

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt: onder andere bij allergieën, zoals hooikoorts. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Hooikoorts (allergische rhinitis) staat op die lijst.

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19