Met acupunctuur uw whiplash behandelen

Heeft u een whiplash opgelopen en komt u niet verder? Wilt u uw whiplash graag laten behandelen met een veilige en effectieve methode? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met whiplashklachten:

  • waar weinig of niets aan te doen valt,
  • waar geen afdoende therapie meer voor is.

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur pijnstillers en andere medicijnen vaak vervangen. Of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt,
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt de klacht en de mens

De klachten ten gevolge van een whiplash zijn vaak een samenstel van een aantal aspecten. TrueNature Acupunctuur Best wil deze in de kern aanpakken en dikwijls lukt dat ook.

Zijn behandelingen helpen u ook om als mens (nog) meer in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 8 behandelingen zijn vaak al heel effectief!

Er wordt aangeraden om zo snel mogelijk na het oplopen van een whiplash deze te behandelen, voor de beste resultaten. Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

  • de aard van uw klachten ten gevolge van een whiplash,
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Bij veel whiplashklachten zijn 6 tot 8 behandelingen vaak al heel nuttig. Als de klachten zeer ernstig zijn of al lang bestaan, kan het nodig zijn om wat langer door te gaan.

Pijnstillend en ontstekingsremmend

Er zijn vele pijnklachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden, omdat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen stimuleert. Deze werken pijnstillend, ontstekingsremmend en verbeteren onze stemming. De World Health Organisation (WHO van de VN) adviseert acupunctuur bij veel pijnklachten o.a. bij nek- en hoofdpijn.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19