Met acupunctuur zenuwpijn behandelen

Heeft u last van zenuwpijn, ook wel neuropatie genoemd? Overweegt u met acupunctuur uw zenuwpijn te laten behandelen? Dan is een pijnbehandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met zenuwpijn-klachten:

  • waar weinig tot niets aan te doen valt, of
  • waar geen afdoende therapie meer voor is, of
  • waar de patiënt 'mee moet leren leven.'

TrueNature Acupunctuur Best kan dikwijls bewerkstelligen dat een neuropatie-patiënt de pijnstillers en overige medicatie kan minderen, als deze medicijnen:

  • niet optimaal werken of
  • nare bijwerkingen geven.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt de pijn en de mens

Een lastig te behandelen zenuwpijnklacht is vaak een samenstel van een aantal aspecten. TrueNature Acupunctuur Best wil deze in de kern aanpakken en dikwijls lukt dat ook.

Zijn behandelingen helpen u ook om als mens (nog) beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

8 tot 10 behandelingen: vaak al heel effectief

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

  • de aard van uw zenuwpijn,
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Als de klachten zeer ernstig zijn, kan het nodig zijn om langer door te gaan.

Pijnstillend en ontstekingsremmend

Er zijn veel pijnklachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden, omdat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stofjes stimuleert. Deze werken pijnstillend, ontstekingsremmend en verbeteren onze stemming.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19