Met acupunctuur slaapproblemen behandelen

Heeft u slaapproblemen en komt u niet verder? Wilt u met acupunctuur uw slapeloosheid aan laten pakken? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met slaapproblemen:

  • waar weinig tot niets aan te doen viel, of
  • waar geen afdoende therapie meer voor was, of
  • waar de patiënt maar 'mee moet leren leven.'

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur uw slaapmiddelen vaak vervangen. Of hij kan dikwijls helpen met minderen, als uw slaapmedicatie:

  • niet optimaal werkt, of
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt slapeloosheid en mens

TrueNature Acupunctuur Best verenigt zijn inzichten in de acupunctuur met die in de westerse geneeskunde en dat levert vaak goede resultaten op. Zijn behandelingen helpen u ook om als mens (nog) beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

de aard van uw slapeloosheid,

hoe lang uw slaapproblemen al bestaan.

Meestal zijn 6 tot 8 behandelingen voldoende om veel slaapproblemen sterk te verminderen, vaak zelfs helemaal op te lossen.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19