Acupunctuur na een beroerte

Heeft u onlangs een beroerte gehad? Heeft u daardoor moeite met het voortzetten van het alledaagse leven? Wilt u uw revalidatie verder bevorderen? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Door acupunctuur: na beroerte vaak minder restverschijnselen en pijnen

TrueNature Acupunctuur Best combineert medische acupunctuur met zijn inzichten in de westerse geneeskunde. 

  • Met name zijn behandelingen met schedelacupunctuur werpen vruchten af.
  • Zo snel mogelijk behandelen levert vaak het beste resultaat op
  • Er wordt aanbevolen om minimaal twee keer per week te behandelen, het liefst zo snel mogelijk na de acute fase. Vaak wordt de frequentie na enige tijd één behandeling per week.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

TrueNature Acupunctuur Best gebruikt veel dunnere naaldjes dan de traditionele Chinese naalden. Hij werkt met naaldjes met een doorsnede van maar 0,15 mm. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek die hij machtig is, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij de gevolgen van een beroerte

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt, o.a. bij pijnen en restverschijnselen na een beroerte. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Beroerte staat op die lijst.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19