Met acupunctuur stress behandelen

Heeft u last van stress, een burn-out of stressklachten als slapeloosheid, hoofdpijn, hoge bloeddruk of stress-gerelateerde hartklachten? Overweegt u met acupunctuur uw stress te laten behandelen? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

TrueNature Acupunctuur Best behandelt de klachten en de mens

Medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best is vaak zeer effectief bij de behandeling van stressklachten. Zie hiervoor ook de bronnenlijst Wetenschappelijke studies wijzen uit dat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen stimuleert. Zoals neuro-transmitters, die onze stemming positief beïnvloeden en ons tot rust laten komen. Daarnaast gaan we door acupunctuur vaak veel beter slapen.

De traditionele Chinese geneeskunde heeft een andere verklaring. Zij stelt dat acupunctuur stressklachten en burn-out zo goed kan aanpakken, doordat het de energiehuishouding in ons lichaam herstelt. Acupunctuur zorgt ervoor dat we als mens weer in balans komen.

6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

  • de aard van uw klachen ten gevolge van stress,
  • de diepte ervan,
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Toch zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel helpend. Als de stress zeer heftig is en de stresserende omstandigheden lastig positief te beïnvloeden zijn, kan het nodig zijn om wat langer door te gaan.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt: onder andere bij allergieën, zoals hooikoorts. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Hooikoorts (allergische rhinitis) staat op die lijst.

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.