Met acupunctuur kanker-behandelingen ondersteunen

Wilt u met acupunctuur pijn bij kanker of andere symptomen van kanker laten verlichten? Wilt u met acupunctuur chemotherapie-bijwerkingen of bijwerkingen van bestraling verminderen? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Medische acupunctuur: aanvulling op gangbare therapieën

Medische acupunctuur kan kanker niet genezen. Wel kan medische acupunctuur helpen om gangbare therapieën beter te doorstaan. Verder kan acupunctuur kanker dragelijk(er) maken. Medische acupunctuur helpt vaak om de kwaliteit van het leven sterk te verhogen.

Bij pijn, angst, depressieve gevoelens, energie-verlies, slapeloosheid

Als patiënt heeft u misschien te maken met meer of minder heftige pijnen. Daarnaast kunt u last hebben van angsten, neerslachtigheid, extreme vermoeidheid en slapeloosheid. Medische acupunctuur werkt pijnstillend, energieverhogend en stemmingsverbeterend.

Bij chemo-therapie en/of bestraling

Veel mensen worden misselijk, hebben braakneigingen of moeten vaak overgeven ten gevolge van chemotherapie of bestraling. Medische acupunctuur kan goed ingezet worden om deze bijwerkingen te minimaliseren of op te heffen.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt klacht en mens

TrueNature Acupunctuur Best kan bepaalde acupunctuurpunten met verschillende acupunctuurtechnieken stimuleren. Hierdoor kan uw lichaam specifieke lichaamseigen stoffen aan gaan maken. Deze hebben een gunstige invloed op uw pijnen en hormoonspiegels, maar ook op uw afweer- en energiesysteem.

Zo kan TrueNature Acupunctuur Best met zijn medische acupunctuur een aantal symptomen van uw ziekte aanpakken én de bijwerkingen van de reguliere behandeling. Daarnaast kunt u ook als mens meer in balans komen.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.