Met acupunctuur tinnitus/oorsuizen behandelen

Heeft u last van oorsuizen, oftewel tinnitus? Overweegt u om uw tinnitus met acupunctuur te laten behandelen? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur tinnitus dikwijls verhelpen. Vaak lukt het hem om klachten van oorsuizen met acupunctuur in vijftien tot twintig sessies sterk te verminderen.

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met klachten:

  • die moeilijk of niet thuisgebracht konden worden,
  • waar weinig of niets aan te doen viel,
  • waar geen afdoende therapie meer voor was,
  • waar de patiënt maar 'mee moet leren leven.'

TrueNature Acupunctuur Best kan zijn patiënten vaak helpen met het minderen of zelfs stoppen van medicatie die:

  • niet optimaal werkt, of
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt tinnitus en mens

Tinnitus is vaak een samenstel van een aantal aspecten. TrueNature Acupunctuur Best wil die in de kern aanpakken en dikwijls lukt dat ook. Daarnaast helpen zijn behandelingen om als mens (nog) beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

Vaak 15 tot 20 behandelingen nodig

Bij tinnitus zijn vaak meer behandelingen nodig dan bij andere aandoeningen. Uiteraard is het aantal behandelingen altijd persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

  • de aard van uw tinnitusklachten,
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Als de klachten ernstiger zijn en al langer bestaan, kunnen er meer behandelingen nodig zijn. Om het behandelproces te ondersteunen en versnellen, raadt TrueNature Acupunctuur Best u een klein laserapparaatje aan. Hiermee kunt u zichzelf dagelijks enkele seconden behandelen. Het is te koop bij verschillende zaken in medische- en acupunctuurbenodigdheden.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.