Met acupunctuur angst behandelen

Heeft u last van angst(en) en komt u niet verder? Overweegt u om met acupunctuur uw angst aan te laten pakken? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg u niet veel verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel mensen met angstklachten:

  • waar weinig of niets aan te doen valt
  • waar geen afdoende therapie meer voor is.

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur medicijnen vaak vervangen of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt of
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt de angst en de mens

TrueNature Acupunctuur Best is van mening dat angst het best in de kern aangepakt kan worden en niet alleen gedragsmatig. Een angststoornis is vaak een samenstel van een aantal aspecten. Hij wil deze in de basis aanpakken en dikwijls lukt dat ook.

De behandelingen helpen u ook om als mens in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel. Men voelt zich ook meer in staat om een eventuele andere therapie, bijvoorbeeld psycho-therapie, op een goede manier in te stappen of te vervolgen.

6 tot 10 behandelingen vaak al effectief

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en afhankelijk van

  • de aard van uw angst(en),
  • de diepte ervan,
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Bij mildere klachten zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel nuttig. Als de klachten ernstiger zijn, kan het nodig zijn om wat langer door te gaan.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.