Door acupunctuur nicotineverslaving behandelen

Overweegt u met behulp van acupunctuur uw nicotineverslaving te laten behandelen? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Geen discipline? Onzin!

Nicotineverslaafden voelen zich dikwijls beoordeeld als slap en disciplineloos. TrueNature Acupunctuur Best denkt daar anders over. De traditionele Chinese geneeskunde ziet nicotine-afhankelijkheid als een reële aandoening, waar niet te licht over moet worden gedacht.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt de nicotine-afhankelijkheid en de mens

TrueNature Acupunctuur Best verenigt zijn inzichten in de acupunctuur met die in de westerse geneeskunde en dat levert vaak goede resultaten op. Bij mensen die hun verslaving willen laten behandelen, werkt TrueNature Acupunctuur Best vaak met combinaties van klassieke, neuro- en ooracupunctuur. TrueNature Acupunctuur Best zet deze verschillende acupunctuurvormen op verschillende “fronten” in:

Tegengaan van onthoudingsverschijnselen. Hierdoor wordt stoppen veel gemakkelijker.

Versterken van wil om te stoppen met de nicotineverslaving. TrueNature Acupunctuur Best  helpt u de geestelijke en lichamelijke afhankelijkheid te doorbreken. De behoefte om de verslaving te voeden neemt af en uw wilskracht wordt steeds sterker.

Versterken van uw energie en vitaliteit.

  • Bevorderen van de werking van de spijsvertering, die anders trager gaat werken door het stoppen met de verslaving. Ook hierdoor kan gewichtstoename worden voorkomen.
  • TrueNature Acupunctuur Best behandelingen helpen u ook om als mens (nog) beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen mensen zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 8 behandelingen vaak al heel effectief

De hoeveelheid behandelingen die nodig is, is persoonsgebonden. Maar meestal zijn 6 tot 8 behandelingen voldoende. De ervaring leert dat in de eerste paar weken 1 tot 2 behandelingen per week het meest effectief zijn. In de 3 tot 4 weken die op de eerste behandelingen volgen, volstaat 1 behandeling per week. Soms zijn er na een tijdje één of enkele additionele nabehandelingen nodig.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best  pijnloos en prettig

TrueNature Acupunctuur Best gebruikt veel dunnere naaldjes dan de traditionele Chinese naalden. Hij werkt met naaldjes met een doorsnede van maar 0,15 mm. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek die hij machtig is, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij stoppen met roken

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak goed werkt, ook bij nicotine-afhankelijkheid.(zie de bronnenlijst) Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Nicotine-afhankelijkheid staat op die lijst.

Openingstijden

Maandag:    17.30-20.30 uur
Woensdag:  08.00-17.00 uur
Vrijdag:        08.00-17.00 uur
Weekend:    Gesloten

Waarom TrueNature?

- Gelicenseerde acupuncturist

- Vergoeding via zorgverzekering

- Veilig betalen per pin

- Kwaliteitscontrole via beroepsvereniging

Contact

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
06-51075869

ton@truenature.nl