Acupunctuur bij nek- en schouderklachten

Heeft u last van nek- en schouderklachten? En verloopt het herstel niet goed of duurt het u te lang? Overweegt u daarom acupunctuur als klachtenbehandeling of als ondersteuning van de gangbare therapie? Dan is een behandeling van uw klachten met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

TrueNature Acupunctuur Best behandelt blessure en mens

TrueNature Acupunctuur Best kan met combinaties van medische acupunctuur en acupressuur het herstel van de klachten vaak sterk versnellen. De acupunctuur-component in zijn behandelingen helpen u ook om als mens (verder) in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 8 behandelingen vaak al heel effectief

Hoe eerder u begint met een behandeling, des te sneller en beter uw klachten kan genezen. De hoeveelheid behandelingen die nodig is, is afhankelijk van

  • de aard van uw nek- en schouderklachten
  • hoe lang u al met uw klachten loopt

Vaak zijn 6 tot 8 behandelingen al heel nuttig. Bij ernstige blessures is het vaak nodig wat langer door te gaan.

Pijnstillend en ontstekingsremmend

nek- en schouderklachten kunnen met medische acupunctuur behandeld worden, omdat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen stimuleert. Deze werken pijnstillend en ontstekingsremmend. Acupunctuur is vaak heel effectief en wordt door de WHO (World Health Organisation van de VN) aangeraden.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij blessures

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt, ook bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.De blessure-klachten die hierboven genoemd worden, staan alle in die lijst.

Openingstijden

Maandag:    17.30-20.30 uur
Woensdag:  08.00-17.00 uur
Vrijdag:        08.00-17.00 uur
Weekend:    Gesloten

Waarom TrueNature?

- Gelicenseerde acupuncturist

- Vergoeding via zorgverzekering

- Veilig betalen per pin

- Kwaliteitscontrole via beroepsvereniging

Contact

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
06-51075869

ton@truenature.nl