Met acupunctuur artrose behandelen

Heeft u last van artrose en komt u er niet verder mee? Overweegt u acupunctuur om uw artrose-klachten aan te pakken? Dan is medische acupunctuur tegen artrose-pijn en -stijfheid door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u. 

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met artrose-klachten:
◦waar weinig of niets aan te doen valt,

  •  waar geen afdoende therapie meer voor is.

Verder kan TrueNature Acupunctuur Best met medische acupunctuur vaak pijnstillers of andere medicijnen vervangen. Of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt,
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt artrose en mens

TrueNature Acupunctuur Best richt zich direct op uw klachten: artrose-pijn en -stijfheid. Door stimulatie van bepaalde acupunctuurpunten gaat uw lichaam specifieke lichaamseigen stofjes aanmaken. Deze stofjes hebben een gunstige invloed op uw pijn en uw beweeglijkheid: het zijn eigen gemaakte pijnstillers en ontstekingsremmers. 

De behandelingen van TrueNature Acupunctuur Best met medische acupunctuur werken ook op ons energiesysteem en brengen ons als mens (nog) beter in balans. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak direct al energieker en zitten beter in hun vel.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best : pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnbestrijding

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt: onder andere bij pijnbestrijding. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

 

 

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19