Frozen shoulder

Heeft u last van een frozen shoulder? Acupunctuur biedt vaak uitkomst. Dikwijls kan acupunctuur ook andere schouderklachten verhelpen. Overweegt u met acupunctuur uw frozen shoulder of andere schouderklacht aan te laten pakken? Dan is een behandeling door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met een frozen shoulder of andere schouderklachten:

  • die niet thuisgebracht kunnen worden,
  • waar weinig tot niets aan te doen valt,
  • waar geen afdoende therapie meer voor is.

Medische acupunctuur: pijnstillend, voorkomt medicijngebruik

Uw directe pijnklachten kan TrueNature Acupunctuur Best vaak verhelpen met combinaties van verschillende vormen van medische acupunctuur. Dikwijls kan TrueNature Acupunctuur Best met zijn combinatie-behandeling pijnstillers en andere medicijnen vervangen. Of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt,
  • nare bijwerkingen geeft.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnbestrijding

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt: onder andere bij pijnbestrijding. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

 

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19