Last van KANS/RSI? Acupunctuur kan helpen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare behandeling voor uw KANS-klacht? KANS staat voor Klachten aan Arm Nek Schouder en is de nieuwe naam voor RSI. Acupunctuur kan vaak zeer goed helpen bij KANS/RSI. Daarom is een behandeling met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met een tennis-, muis- of golfarm of andere KANS-/RSI-klachten:

  • waar weinig tot niets aan te doen valt,
  • waar geen afdoende therapie meer voor is.

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur pijnstillers en andere medicijnen vaak vervangen. Of ervoor zorgen dat u uw medicatie kunt minderen, als die:

  • niet optimaal werkt,
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt de pijn en de mens

Een lastig te behandelen KANS/RSI-klacht is vaak een samenstel van een aantal aspecten. TrueNature Acupunctuur Best wil deze in de kern aanpakken en dikwijls lukt dat ook.

De behandelingen helpen u ook om als mens (nog) meer in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 8 behandelingen zijn vaak al heel effectief

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

  • de aard van uw KANS/RSI-klachten
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Als de klachten zeer ernstig zijn of al heel lang bestaan, kunnen wat meer behandelingen nodig zijn.

Pijnstillend en ontstekingsremmend

Er zijn vele pijnklachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden, omdat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen stimuleert. Deze werken pijnstillend, ontstekingsremmend en verbeteren onze stemming. De World Health Organisation (WHO van de VN) adviseert acupunctuur dan ook bij veel pijn- en ontstekingsklachten., o.a. bij een tenniselleboog, wat een vorm van KANS/RSI is.

Behandeling door dokter Lieveld: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt o.a. bij tenniselleboog

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijn- en ontstekingsklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Op die lijst staan veel pijnklachten, o.a. de hierboven al genoemde vorm van KANS/RSI: de tennisarm of -elleboog.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19