Met acupunctuur reuma-klachten behandelen

Heeft u last van reumatische klachten, zoals reumatoïde artritis? En komt u niet verder? Overweegt u met acupunctuur uw reuma aan te pakken? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt veel patiënten met uiteenlopende reumatische klachten:

  • ook die niet goed thuisgebracht kunnen worden of,
  • waar weinig of niets aan te doen valt of,
  • waar geen afdoende therapie meer voor is,
  • waar de patiënt 'mee moet leren leven.'

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur pijnstillers of andere medicijnen dikwijls vervangen. Of hij kan er vaak voor zorgen dat de patiënt medicatie sterk kan minderen die:

  • niet optimaal werkt,
  • nare bijwerkingen geeft.

TrueNature Acupunctuur Best behandelt reuma en mens

TrueNature Acupunctuur Best richt zich direct op uw klacht. Doordat hij bepaalde acupunctuurpunten stimuleert, gaat uw lichaam specifieke lichaamseigen stoffen aanmaken: o.a. pijnstillers en ontstekingsremmers. Deze stoffen hebben een gunstige invloed op uw pijnen en ontstekingen, maar ook op uw hormoonspiegels en afweer- en energiesysteem. Zo kan hij met acupunctuur de symptomen van de vele typen reuma vaak goed bestrijden.

Tegelijkertijd helpt TrueNature Acupunctuur Best  u om als mens (nog) beter in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak direct al energieker en zitten beter in hun vel.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best : pijnloos en prettig

Meer dan de helft van de acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet, is naaldloos. Áls hij naalden gebruikt, zijn deze, met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek die hij machtig is, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19