Acupunctuur bij blessures

Heeft u een blessure opgelopen? En verloopt het herstel niet goed of duurt het u te lang? Overweegt u daarom acupunctuur als blessurebehandeling of als ondersteuning van de gangbare therapie? Dan is een behandeling van uw blessure met medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

TrueNature Acupunctuur Best behandelt blessure en mens

TrueNature Acupunctuur Best kan met combinaties van medische acupunctuur en acupressuur het herstel van een blessure vaak sterk versnellen. De acupunctuur-component in zijn behandelingen helpen u ook om als mens/sporter (verder) in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 8 behandelingen vaak al heel effectief

Hoe eerder u na het oplopen van een blessure begint met een behandeling, des te sneller en beter uw blessure kan genezen. De hoeveelheid behandelingen die nodig is, is afhankelijk van

  • de aard van uw blessure
  • hoe lang u al met uw blessure loopt

Vaak zijn 6 tot 8 behandelingen al heel nuttig. Bij ernstige blessures is het vaak nodig wat langer door te gaan.

Pijnstillend en ontstekingsremmend

Blessures kunnen met medische acupunctuur behandeld worden, omdat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen stimuleert. Deze werken pijnstillend en ontstekingsremmend. Acupunctuur is vaak heel effectief en wordt door de WHO (World Health Organisation van de VN) aangeraden bij:

  • (Lage) rugpijn
  • Kniepijn
  • Nekpijn
  • Schouderpijn
  • Tenniselleboog
  • Verstuiking
  • Wervelpijn
  • Zenuwpijn

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij blessures

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt, ook bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.De blessure-klachten die hierboven genoemd worden, staan alle in die lijst.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19