Met acupunctuur de bevalling voorbereiden

Wilt u de bevalling voorbereiden? Overweegt u met acupunctuur uw bevalling voor te bereiden? Dan is medische acupunctuur door TrueNature Acupunctuur Best iets voor u.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

Als de reguliere zorg niet verder kan helpen

TrueNature Acupunctuur Best behandelt regelmatig patiënten voor de bevalling,

TrueNature Acupunctuur Best behandelt klacht en de mens

Het voorbereiden van de bevalling gaat vaak samen met een aantal aspecten. TrueNature Acupunctuur Best pakt deze in de kern aan.

  • eventuele stuitligging
  • inleiden van de bevalling
  • pijnbestrijding

TrueNature Acupunctuur Best kan met medische acupunctuur uw totale energiebalans en weerstand sterk verbeteren. Met medische acupunctuur helpt hij u om ook als mens (nog) beter in balans te komen. Deze behandeling is ook gericht op uw hormoonhuishouding. Aan het begin van een behandelreeks voelen cliënten zich vaak direct al energieker en zitten beter in hun vel. Door het herstellen van de energiebalans en hormoonhuishouding kan uw menstruatie weer een gezond verloop krijgen. De ernst van de klachten wordt hierdoor vaak al direct minder.

 

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

Bijna alle acupunctuurtechnieken die TrueNature Acupunctuur Best inzet zijn met naalden. De naalden die gebruikt worden zijn met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek van de zorgverlener, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij pijnklachten

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Op die lijst staan veel pijnklachten, o.a. de hierboven genoemde.

Openingstijden

Maandag:    17.30-20.30 uur
Woensdag:  08.00-17.00 uur
Vrijdag:        08.00-17.00 uur
Weekend:    Gesloten

Waarom TrueNature?

- Gelicenseerde acupuncturist

- Vergoeding via zorgverzekering

- Veilig betalen per pin

- Kwaliteitscontrole via beroepsvereniging

Contact

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
06-51075869

ton@truenature.nl