Acupunctuur is zeer veilig

Echter, alleen in handen van een goed opgeleide zorgverlener. De controle op deze opleiding en kwaliteit wordt verzorgd door beroepsvereniging Zhong. De vereniging toets de leden jaarlijks op de basiskennis en op het voldoende aantal bijscholingcursussen. Het is dus van groot belang dat uw zorgverlener aangesloten is bij een beroepsvereniging.

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijwerkingen

Wetenschappers hebben grote studies gedaan naar de veiligheid van acupunctuur. De onderzoekers vonden geen ernstige bijwerkingen als gevolg van acupunctuurbehandelingen. 

Veel gerapporteerde “bijwerkingen” van acupunctuur zijn, dat mensen wegsoezen op het behandelbank en dat ze zich energieker voelen na de behandeling. Maar dat zijn eigenlijk geen bijwerkingen: dat is juist de bedoeling.

 

Acupunctuur kan medicijngebruik terugdringen

Dit dient te allen tijde plaats te vinden onder medisch toezicht. Ook daarom is het verstandig dat u samenwerkt met uw acupuncturist en huisarts. 

 

Combinatie met westerse geneeswijzen is mogelijk

Acupunctuur kan vrijwel altijd aan westerse behandelingen worden toegevoegd, ter bevordering van uw algehele genezing of beter welbevinden. Acupunctuur kan werken in combinatie met reguliere medicijnen. Dus als stoppen of afbouwen van medicatie onverantwoord voor u is, kan acupunctuur toch zijn werk doen.

 

Strenge hygiëne normen

De superdunne (0,20 mm) acupunctuurnaalden die TrueNature Acupunctuur Best gebruikt, zijn steriele wegwerpnaalden. Er worden dus nooit naalden hergebruiken. Daardoor hoeft u niet bang te zijn dat u een infectie oploopt door een acupunctuurbehandeling. Daarnaast houdt TrueNature Acupunctuur Best zich ook aan de strenge hygiëneregels voor o.a. de overige apparatuur, de behandelkamers, het totale gezondheidscentrum.

Alles voldoet aan de strenge hygiënevoorschriften van beroepsvereniging Zhong, deze vereniging is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de praktijkvoering van zijn leden.

 

Bij TrueNature Acupunctuur Best ben u in veilige én deskundige handen

Dus, heeft u klachten waar de reguliere zorg u niet verder mee kan helpen? Kies dan wel voor TrueNature Acupunctuur Best. Dan maakt u een zekere en verantwoorde keuze.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19