Vergoeding

TrueNature Acupunctuur Best is lid van beroepsvereniging Zhong. Praktisch alle zorgverzekeraars vergoeden behandelingen van TrueNature Acupunctuur Best. Dat gebeurt vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel u vergoed krijgt, is afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering. 

Nadat uw de factuur van TrueNature Acupunctuur Best heeft voldaan ontvangt u de digitale factuur via uw e-mailadres. Deze factuur kunt u declareren bij uw zorgverzekering, elke zorgverzekering biedt via de website of speciale app de mogelijk aan om betaalde facturen door te sturen ter beoordeling van uw vergoeding. De criteria voor het krijgen van een vergoeding zijn:

  • u heeft een aanvullende verzekering afgesloten
  • u heeft nog niet het maximaal aantal behandelingen overschreden

Klik hier voor een overzicht van de huidige vergoedingen.

 

Eigen risico?

Uw eigen risico is in de aanvullende verzekering niet van toepassing; voor meer informatie hierover informeert u uw eigen zorgverzekering.

 

Medische kosten zijn belastingaftrekbaar

In sommige aanvullende pakketten wordt een deel van de behandelkosten niet vergoed. U kunt deze dan als medische kosten van de belasting aftrekken; voor meer informatie hierover informeert u uw eigen belastingadviseur.

 

Betaling

De betaling bij TrueNature Acupunctuur Best wordt na de behandeling voldaan via pin. Door op deze manier de administratie te organiseren kan TrueNature Acupunctuur Best de kosten zo laag mogelijk houden en veilig werken zonder de aanwezigheid van een kassa.

Pinnen ja graag

Openingstijden

Maandag:    17.30-20.30 uur
Woensdag:  08.00-17.00 uur
Vrijdag:        08.00-17.00 uur
Weekend:    Gesloten

Waarom TrueNature?

- Gelicenseerde acupuncturist

- Vergoeding via zorgverzekering

- Veilig betalen per pin

- Kwaliteitscontrole via beroepsvereniging

Contact

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
06-51075869

ton@truenature.nl

Deze website gebruikt cookies Voor meer informatie verwijzen wij je naar de AVG informatie.