Oor-acupunctuur/auriculo

 

Oor-acupunctuur komt voort uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en is één van de technieken binnen de acupunctuur. Onder oor-acupunctuur verstaan we het met naaldjes of met stalen of gouden bolletjes stimuleren van acupunctuurpunten in het oor.  Acupunctuurpunten die behandeld worden om uw klacht te verhelpen of de last die u ervan heeft, sterk te verminderen. Patiënten krijgen vaak ook meer energie door de behandeling. Dikwijls gaat een patiënt bij aanvang van de behandelreeks, direct al beter in zijn vel zitten.

 

TrueNature Acupunctuur BestTrueNature Acupunctuur Best

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandeling door TrueNature Acupunctuur Best: pijnloos en prettig

TrueNature Acupunctuur Best gebruikt heel kleine naaldjes of bolletjes in uw oren. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek, ervaren de meeste patiënten oor-acupunctuur als aangenaam en pijnloos.

 

Brengt het hele lichaam in balans

Uw oor is een zogenaamd microsysteem dat in contact staat met de organen en systemen door uw hele lichaam. TrueNature Acupunctuur Best kan oor-acupunctuur als enige behandeling inzetten, maar meestal gebruikt hij oor-acupunctuur als versterking van andere vormen van acupunctuur.

 

Ooracupunctuur: ook bij afvallen en stoppen met roken

Wilt u gezond en blijvend afvallen of stoppen met roken? Dan plaatst TrueNature Acupunctuur Best aan het einde van een behandeling gouden of stalen zogeheten “verblijfs-"bolletjes of -naaldjes in uw oren. Deze blijven een week zitten. Het best drukt u ze dagelijks enkele malen zachtjes aan. Zo helpt u om uw zin in roken dan wel eten te verminderen. Maar ook om ontwenningsverschijnselen tegen te gaan en om uw "spijsverteringsvuurtje" aan te wakkeren.

 

Wetenschap: acupunctuur werkt inderdaad!

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen goed werkt. Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt.

Deze website gebruikt alleen cookies om de website en dienstverlening te verbeteren. Maatregelen COVID-19