TrueNature Acupunctuur Best is opgericht in 2014 en is gevestigd in het medische centrum Gezondheidspunt Best. 
Ton Baggen is de oprichter en behandelaar van TrueNature Acupunctuur Best en heeft zijn opleiding op westerse en oosterse geneeskunde gevolgd via Traditional Chinese Medicine Academie in Amsterdam.

Tijdens deze studie kwam de bevestiging dat de mens meer is dan alleen zijn klachten, de mens is een samensmelting van lichaam, geest en emotie. Welke elkaar onlosmakelijk versterken of verzwakken, hieruit komt een disbalans in ons lichaam die de klachten veroorzaakt waarmee we dagelijks te maken hebben. Als acupuncturist heb ik de eer om te mogen werken met de mens en zijn bijhorende energieën, hetgeen ik met veel enthousiasme uitvoer.

Ton Baggen houdt zijn kennis van de oosterse geneeskunde op hoog niveau. De Zhong  (beroepsvereniging Chinese geneeskunde), waar TrueNature Acupunctuur Best lid van is, verplicht dat ook. Via de verplichte na- en bijscholing specialiseerde Ton Baggen zich in:

  • traditionele Chinese acupunctuur
  • cosmetische acupunctuur
  • ooracupunctuur
  • kinderacupunctuur
  • pijn management

Ook volgt Ton Baggen op het gebied van de westerse geneeskunde na- en bijscholing. De beroepsvereniging controleert alle zorgverleners op hun kennis van westerse medische geneeskunde. Tevens zit TrueNature Acupunctuur Best gevestigd in het Gezondheidspunt Best , waar hij dagelijks kan samenwerken met westerse (para)medici en huisartsen. Ton Baggen blijft zich bijscholen op het gebied van:

  • interne geneeskunde
  • fysiologie

 

Openingstijden

Maandag:               Gesloten
Dinsdag:                 Gesloten
Woensdag:             09.30-20.30
Donderdag:            09.30-17.00
Vrijdag:                   09.30-17.00
Weekend:               Gesloten

Social Icons

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.